Ring direkt 0303-226605

GDPR

Hos oss PÅ Kungälvs Natursten värnar vi om din integritet. De personuppgifter du lämnar ifrån dig till oss kan komma att användas av Kungälvs Natursten för egen kommunikation och marknadsföring som exempelvis inbjudningar till egna event och seminarier, nyhetsbrev, community och tävlingar. Kommunikation sker i form av tryckta utskick och digitala utskick via e-post och notifikationer via SMS och olika community. De personuppgifter vi samlar in säljs aldrig vidare till tredje part.

Enligt dataskyddsförordningen har du som person rätt till följande:

-Få tillgång till dina personuppgifter
-Få felaktiga personuppgifter rättade
-Få dina personuppgifter raderade
-Invända mot att personuppgifterna används för direktmarknadsföring
-Invända mot att personuppgifterna används för automatiserat beslutsfattande och profilering
-Flytta personuppgifterna (dataportabilitet)

Vid begäran av borttagning av personuppgifter sker detta inom 3 månader.
Enligt gällande lagar och regler har du rätt att utan kostnad efterfråga ett s.k. registerutdrag innehållandes de personuppgifter vi innehar och behandlar om dig.

Du har även rätt att begära korrigering, blockering eller borttagning av dina personuppgifter. Om så önskas.
Dataskyddsförordningen, eller GDPR som den också kallas, innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter. Förordningen börjar gälla den 25 maj 2018 och ersätter då personuppgiftslagen (PuL).

För mer information om dataskyddsförordningen, se datainspektionens hemsida: http:/www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen

Läs om oss på Facebook

Se film om oss

Kontakta oss direkt

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.